Små köksvagnar är en praktisk möbel som går att använda sig av i de flesta sammanhang. Vi tänker därför gå igenom ett fåtal användningsområden som kan inspirera dig till att integrera dem i din egna inredning.

Barvagn

Alla drinkingredienser och glas samlade på ett ställ, enkelt flyttbart dit man för tillfället sitter. Barvagnar är en klassiker som inte sällan har en spegelskiva på toppen.  En stor fördel med barvagnen(och även kommande vagnlösningar) är att den inte behöver ta uppmärksamhet och plats då den inte används. Till vardags kan den vara undangömd i något hörn för att sedan till fest stå lättillgängligt så att gästerna kan fylla på sina glas. Då dessa vagnarna lätt kan bli tungt belastade med både glas och flaskor så föreslår vi att man väljer en lite mer stadig vagn för detta ändamål.

Serveringsvagn

Att komma utkörandes från köket med maten på en serveringsvagn hög lätt klassen på även den enklaste middagsbjudning. Det skall inte heller glömmas att vagnen är minst lika användbar när man dukar fram och dukar undan. Istället för att behöva gå flera gånger med allt porslin så kan man lasta på allt och köra en enda vända.

Badrumsförvaring

Om det är något rum i huset man vill hålla lite extra fräscht så är det badrumet. Genom att sätta en del av badrumsförvaringen på hjul blir det ännu enklare att dammsuga och torka golvet. Genom att välja en vagn i rostfritt stål eller annat hygieniskt material blir det även enkelt att rengöra själva möbeln.

Sängbord

Kortare och högre vagnar kan många gånger passa perfekt som sängbord. Bortsett från att vara en unik look så blir det dessutom betydligt enklare att städa under och bakom då man enkelt kan rulla iväg vagnen.