Måla omHar man bott i sitt nuvarande hem länge och kanske också tröttnat lite på det kan det vara läge för en uppfräschning på ett eller annat sätt. Här kommer några tips på hur man kan fräscha upp sitt hem och göra det både snyggt och trivsamt.

Köket

Köket är något av navet i ett hem och skall av den anledningen vara ett rum man verkligen vill vistas i. Ett bra tips om man vill fräscha upp i köket kan vara att till exempel sätta nya köksluckor eller köpa ett nytt köksbord. Något som är riktigt snyggt är om köksbordet och även stolarna matchar köksluckorna.

Väggarna

Även om man kanske inte tänker på det så betyder faktiskt väggarna och hur dessa ser ut väldigt mycket för hela atmosfären i ett hem. Ett bra tips om man vill förnya sitt hem kan därför vara att måla om eller tapetsera om just väggarna.

Vill man göra något lite annorlunda är ett bra tips att på någon vägg sätta en fondvägg eller liknande i form av ett mönster, motiv eller liknande. Har man en konstnärlig ådra finns förstås ingenting som hindrar att man utformar fondväggen på egen hand.