Att rycka upp bopålarna är kanske något som vi inte alltid gör för ofta. Vissa flyttar oftare än andra och alla är vi olika när det kommer till att rota oss på någon plats. Livet för många innebär en del flyttkörningar mellan olika boenden. Andra kanske inte rör sig allt för mycket utan håller sig inom samma område hela livet.

Boende som ung

Som ung kanske det inte spelar så stor roll hur och var man bor utan mer att man får tak över huvudet. Ju äldre man blir så ökar kraven om hur boendet ska se ut. Man kanske flyttar ihop med någon partner och behöver utöka storleken på sitt boende. Två blir ett boende med allt vad detta innebär. Det går några år och det blir utökning i familjen, behovet av större bostad kommer som ett brev på posten och man kanske köper sig sitt första hus. Det är många tankar som snurrar och det gäller att hitta ett hus som passar för den familjekonstellation som är. Tiden kommer att flyga iväg och det gäller att ta vara på tiden som småbarnsförälder.

Boende som äldre

Barnen växer upp och flyttar ut exakt som ni själva gjorde en gång i tiden och hjulet snurrar på exakt som det ska. Tiden går fort och snart så har man gjort sitt arbetslivsmässigt och pensionen närmar sig. Huset som man kanske bott i de senaste åren börjar ha gjort sitt och det är dags att tänka på framtiden. Kanske ett boende utomlands hägrar. Det är mycket som kanske snurrar i huvudet, hur ska vi få med oss allt till exempelvis Spanien. Allt har sin tid och det är nu som ni ska börja njuta av livet på allvar. Då kanske ett boenden i ett varmare land är något som kan intressera er.