Är det dags att rycka upp bopålarna och flytta till något nytt ställe? Anledningarna kan vara varierande allt från att man vuxit som familj och behöver något större. Det kan också vara så att barnen har flyttat hemifrån och det hus man haft känns för stort. Då kan det vara dags att söka sig något mindre.

Dags för flytt

Ta in hjälp vid flytt

Det kan också vara så att man som singel träffat på den man vill leva med och båda kanske flyttar från sina respektive bostäder för att skapa ett gemensamt hem. Att flytta kan vara krävande och det gäller att planera allt så det går så smidigt som det bara går. Man kanske är helt slut efter man flyttat så då kan det vara skönt att boka in experter på området flyttstädning. Att slippa städa sin bostad efter en flytt kan vara värt hur mycket som helst. Det är nog mycket med att packa ner sitt bohag och bära alla kartonger och möbler. Först ner till en lastbil eller släpvagn och sedan in i den nya bostaden.

När man flyttat klart

När allt är tömt i den gamla bostaden så kan ni meddela städfirman som fått ansvaret för er flyttstädning. Det kan också vara så att ni vet vilket datum som städning kan ske så ni ser till att allt är ute det datumet och de kan komma in för att städa bostaden. Väl på plats i det nya så gäller det att fundera på hur ni vill ha det. Ska soffan stå som den gjorde tidigare eller ska ni möblera på något annat sätt. Det är alltid trevligt att skapa ett helt nytt hem, kanske ni har sålt de gamla möblerna och köpt nytt som passar bättre i ert nya hem.