Har ni en dröm om att bygga ett hemmaspa för att kunna njuta av när det bäst passar er så finns det en hel del information om detta på nätet. Speciellt på hösten så kanske det lockar än mer att göra något där hemma som gör att man kan njuta lite extra mycket.

Bygg ett hemmaspa

Om ni har outnyttjat utrymme i källaren vid ett badrum så kan ni satsa stenhårt på detta. Bygg en bastu och installera ett spabad där ni kan när ni helst önskar koppla av och njuta. Det kan förvisso kosta en del att skapa denna oas. Men allt behöver inte göras på en och samma gång. Det går bra att ta det i omgångar. Börja med en bastu så länge så kan ni skaffa er ett spabad i ett senare skede.

Det kan finnas begagnade spabadkar på exempelvis blocket som ni kan köpa billigare än att köpa ett sprillans nytt. Det kanske behövs en genomgång och lite fix innan ni kan köra igång det men det kan det vara värt. Reservdelar finns att hitta online för den händige om man vill renovera ett spabad själv. Ni kan spara en rejäl slant på att köpa ett äldre spabadkar som ni renoverar och fixar till för ert hemmaspa.

Förvisso så är det skönt att kunna sätta sig i en varm och skön bastu för att sedan krypa ner i en härlig jacuzzi eller liknande. Men det är lika viktigt med den omgivning som finns i rummet. Se till att möblera upp med härliga och komfortabla möbler som ni efter en bastu och ett bad kan krypa upp i. Även belysning bör ni fundera på för att skapa en skön stämning i rummet. Med mycket levande ljus och även doftljus så blir det en magisk känsla i rummet.